Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Must have

Tipbet


Tipbet je vrlo mlada tvrtka, jedan od najnovijih uspješnih kladionica koja je stupila na svjetskoju scenu sportskog klađenja. Tvrtka je sa sjedištem u srcu online gaming industrije na otoku Malti i licenciran pod licencom EU lokalnih vlasti.

Jedan od najambicioznijih kladionicama pojavila se na sceni ima iskusan tim u području sportsko klađenje i nudi niz različitih sportova i liga uz bogatu ponudu. Možda su mnogi od vas čuli za Tipbet, posebno sad kad su postali premium partner za Fortuna Düsseldorf i Bayer Leverkusen. Tvrtka ima široku mrežu poslovnica u Europi s više od 1.000 kladionica, nudeći potpunu klađenje iskustvo.

Za sve mobilne korisnike koji uživaju u klađenju na svojim pametnim telefonima i tabletima, Tipbet nudi jedan od najboljih mobilnih iskustava možete naći u kladitelja. Mobilna aplikacija je čist, brz i vrlo jednostavan za korištenje sa svim značajkama koje se nude na desktop verziji.

Tipbet pruža usluge kupcima samo putem e-maila ili putem kontakt forme na web stranici. Ovo je jedan od najvećih nedostataka ovog kladionici, iako se usluge pružaju 24/7. S druge strane, odgovori su stvarno brzi, a osoblje je jako jasano i učinkovito pri pružanju informacije, ali live chat ili telefonska linija svakako nije naodmet imati.

Tipbet ponuda je fokusirana na popularne europske sportove, nogomet, košarku, tenis, rukomet i hokej, a u ponudi imaju još i neke manje popularne sportove poput odbojke, boksa, pikada ili dvoranskog nogometa. Tipbet u ponudi ima i poseban dio za klađenje na eSportove pa ako pratite i želite se kladiti na popularne turnire poput Counter-Strike, Dota, League of Legends ili Starcraft, ovo je kladionica za vas. Nogomet je sport broj jedan i tu su zbilja vrlo dobri, na raspolaganju za klađenje vam je ogroman broj liga sa vrlo dobrim razradama. Tipbet koeficijenti (kvote) bi mogli biti bolji, ali treba ipak reći da su u nekom prosječnom rangu, dakle korektni. Za top nogometne lige imate na raspolaganju oko 100 različitih oklada po utakmici; 1x2, hendikepi, strijelci, oba daju gol, DrawNoBet, korneri, kartoni, pol/kraj, točan rezultat itd. Posebno nam se sviđaju kombi oklade oba daju gol i over ili oba daju gol i pobjednik utakmice. Kao nedostatak bi mogli navesti nedostatak Azijskog hendikepa ili Azijskog overa.

Pinnacle


Pinnaclesports.com pokrenut u 1998, kao kladioničarski ruka Pinnacle Sports knjizi. Pinnacle Sports je licenciran u Nizozemskih Antila i prihvaća oklade iz klijentima širom svijeta.

PinnacleSports su sa sjedištem u Curacao i nudi sjajne tečajeve za azijske kladionice hendikep nogomet i većina američkih športa.

Pinnacle uvijek ima jednu od najnižih margine u industriji dajući vam izvrsnu kladionica vrijednost. Oni su jedan od naših najboljih ocijenjeno online kladionicama sada su ponovno nudite 1X2 oklada opet. Provjerite -102/-103 (1.97/1.98) stil cijena na azijskim hendikepa na većini nogometnih tržištima previše.

Bet365


Kladioničar Bet365 je formirana u Velikoj Britaniji i trenutno spada u vrh kladionicama online. Bet365 je online od 1999, a licenciran je u Velikoj Britaniji ovih dana. To je više od 2 800 000 kupaca iz više od 140 zemalja širom svijeta, a posebno za duge tradicije i odgovornosti u pružanju internet kladionica i za odlične bonuse kao dobro. Bet365 prihvaća i obrađuje više od 500 000 oklada tjedno, što pokazuje koliko je velik i jak Bet 365 je.

Betfair


Klađenje razmjena Betfair je britanske tvrtke, koja je online od 2000 i trenutno je licencirana u Velikoj Britaniji i Australiji. To je jedan od najboljih kladionica razmjene na Internetu.Činjenica je, da Betfair primio Kraljičina nagradu za međunarodnu trgovinu u kategoriji inovacija u godinama 2003 - 2008, pokazuje visoka razina njihove kvalitete. Ova nagrada je najavio britanske kraljice sama. Betfair je obilježena visokim koeficijentima, jer su izgledi stvorili igrača samih, a vi se kladiti na pobjedu ili gubitak i live oklade.

Okeyno


Stranica koja se bavi usporedbom koeficijaenata i pokazuje nam trenutno najvece koeficijenete na pojedinim online kladionicama !